ABC  TRAVELS
Wie zijn wij?
Sri Lanka, parel in de Indische oceaan. Niet alleen door de vorm verdient dit eiland deze naam. Sri Lanka betekent 'mooi eiland'. En daarmee is geen woord te veel gezegd. Afwisselende landschappen, zeer vriendelijke mensen, groene rijstvelden, historische plekjes, boeddha's, dagoba's en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een opsomming waar we Sri Lanka ongetwijfeld te kort meedoen.
Mijn naam is Lucien Jayamaha. Geboren en getogen op Sri Lanka. Na het behalen van de benodigde diploma's en certificaten werk ik nu al vele jaren als freelance gids. Aanvankelijk heel vaak voor de grote tourorganisaties maar steeds vaker voor U als gast van Sri Lanka in mijn eigen bedrijfje  ABC  TRAVELS. Speciaal voor mijn gasten afkomstig uit Nederland en België werk ik heel nauw samen met Henk Harmsen in Nederland. Henk is zeer betrokken en ervarings deskundige in Sri Lanka en verzorgt desgewenst uw reis naar Sri Lanka van A tot Z samen met u als toekomstige gast. (Zie ook de pagina  foto’s.) Naast een prettige gastheer (volgens mijn gasten) ben ik ook een gecertificeerde en zeer goed ter plaatse bekende gids en spreek redelijk  Nederlands en uitstekend Engels. Ik kan u alle mooie plekjes van het eiland laten zien en kan u er veel over vertellen. Ik heb inmiddels meerdere goede busjes met zeer vakbekwame gidsen ter beschikking. Uiteraard zijn alle busjes uitgerust met airconditioning en wij brengen u waarheen u maar wilt. (Zie ook de pagina  foto’s.) Ook heb ik inmiddels al veel ervaring opgedaan in het zoeken van biologische ouders in Sri Lanka  (meestal de moeder). Uiteraard  ga ik hier zeer behoedzaam te werk met veel gevoel voor de situatie. Ik heb heel veel contacten in Sri Lanka en reis desnoods het hele eiland over, op zoek naar informatie. Ik krijg regelmatig aanvragen voor een zoektocht naar de biologische ouders en heb al veel biologische families gevonden. Werkwijze: Ik maak een vrijblijvende indicatie van de stappen die ik samen met u wil nemen om de ouders te vinden. Daarin staat hoeveel geld het kost om de zoektocht te starten. Het is voor mij belangrijk om zoveel mogelijk informatie te krijgen van de adoptie. Denk aan adoptie-documenten, geboorte certificaat, adressen, namen, foto's, etc. Bij voorkeur ontvang ik deze informatie digitaal. Na deze indicatie kan er besloten worden of de zoektocht kan worden gestart. Er kan helaas geen enkele garantie worden gegeven over het vinden van de biologische ouders. Een zoektocht kan een paar weken duren, maar soms wordt er niemand gevonden. Heel belangrijk in een zoektocht is dat de gegevens  van de adoptiedocumenten kloppen, hierdoor is de kans van slagen op succes groter. Ik doe deze zoektochten vanuit een ideëel oogpunt, naast mijn werk als gids en reisleider, omdat ik weet hoe groot het verlangen van de moeders soms kan zijn om hun kind nog eens weer te ontmoeten en te zien wat er van hun geworden is. Kijk vooral ook eens naar de lovende kritieken in het  gastenboek  van Lucien Jayamaha!
E-mail Henk Harmsen E-mail Henk Harmsen
Sri Lanka Parel in de Indische oceaan
ABC  TRAVELS Sri Lanka
Wie zijn wij?
Sri Lanka, parel in de indische oceaan. Niet alleen door de vorm verdient dit eiland deze naam. Sri Lanka betekent 'mooi eiland'. En daarmee is geen woord te veel gezegd. Afwisselende landschappen, zeer vriendelijke mensen, groene rijstvelden, historische plekjes, boeddha's, dagoba's en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een opsomming waar we Sri Lanka ongetwijfeld te kort meedoen.
E-mail Henk Harmsen E-mail Henk Harmsen
Mijn naam is Lucien Jayamaha. Geboren en getogen op Sri Lanka. Na het behalen van de benodigde diploma's en certificaten werk ik nu al vele jaren als freelance gids. Aanvankelijk heel vaak voor de grote tourorganisaties maar steeds vaker voor U als gast van Sri Lanka in mijn eigen bedrijfje ABC  TRAVELS. Speciaal voor mijn gasten afkomstig uit Nederland en België werk ik heel nauw samen met Henk Harmsen in Nederland. Henk is zeer betrokken en ervarings deskundige in Sri Lanka en verzorgt desgewenst uw reis naar Sri Lanka van A tot Z samen met u als toekomstige gast.  (Zie ook de pagina  foto’s.) Naast een prettige gastheer (volgens mijn gasten) ben ik ook een gecertificeerde en zeer goed ter plaatse bekende gids en spreek redelijk  Nederlands en uitstekend Engels. Ik kan u alle mooie plekjes van het eiland laten zien en kan veel over vertellen. Ik heb inmiddels meerdere goede busjes met zeer vakbekwame gidsen ter beschikking. Uiteraard zijn alle busjes uitgerust met airconditioning en wij brengen u waarheen u maar wilt. (Zie ook de pagina  foto’s.) Ook heb ik inmiddels al veel ervaring opgedaan in het zoeken van biologische ouders in Sri Lanka  (meestal de moeder). Uiteraard  ga ik hier zeer behoedzaam te werk met veel gevoel voor de situatie. Ik heb heel veel contacten in Sri Lanka en reis desnoods het hele eiland over, op zoek naar informatie. Ik krijg regelmatig aanvragen voor een zoektocht naar de biologische ouders en heb al veel biologische families gevonden. Werkwijze: Ik maak een vrijblijvende indicatie van de stappen die ik samen met u wil nemen om de ouders te vinden. Daarin staat hoeveel geld het kost om de zoektocht te starten. Het is voor mij belangrijk om zoveel mogelijk informatie te krijgen van de adoptie. Denk aan adoptie-documenten, geboorte certificaat, adressen, namen, foto's, etc. Bij voorkeur ontvang ik deze informatie digitaal. Na deze indicatie kan er besloten worden of de zoektocht kan worden gestart. Er kan helaas geen enkele garantie worden gegeven over het vinden van de biologische ouders. Een zoektocht kan een paar weken duren, maar soms wordt er niemand gevonden. Heel belangrijk in een zoektocht is dat de gegevens  van de adoptiedocumenten kloppen, hierdoor is de kans van slagen op succes groter. Ik doe deze zoektochten vanuit een ideëel oogpunt, naast mijn werk als gids en reisleider, omdat ik weet hoe groot het verlangen van de moeders soms kan zijn om hun kind nog eens weer te ontmoeten en te zien wat er van hun geworden is. Kijk vooral ook eens naar de lovende kritieken in het  gastenboek  van Lucien Jayamaha!